Home » Photos » Sant Blai de Les

Sant Blai de Les

Sant Blai de Les

Sant Blai de Les és una petita capella romànica del segle XII, situada a l'extrem de la població de Les. La construcció és una nau única molt curta acabada amb un absis semicircular. La coberta de quart d'esfera es prolonga en una volta de canó seguit. El que seria l'arc triomfal funciona com una porta d'accés de mig punt adovellada. Al capdamunt s'alça una espadanya d'una sola obertura.

San Blai de Les is a small Romanesque chapel from the 12th century, located at the end of the town of Les. The construction is a very short single ship finished with a semicircular apse. The sphere room cover extends into a barrel vault. What would be the triumphal arch works like a half-point access door. A one-eyed bulrush rises high.

San Blai de Les es una pequeña capilla románica del siglo XII, situada en el extremo de la población de Les. La construcción es una nave única muy corta acabada con un ábside semicircular. La cubierta de cuarto de esfera se prolonga en una bóveda de cañón. Lo que sería el arco triunfal funciona como una puerta de acceso de medio punto dovelada. En lo alto se levanta una espadaña de un solo ojo.

(read more)

Photo taken @ L on 30 April 2018 (© Ramon Oromí Farré @sobreelterreny / Flickr)

Related tags :
 les, provincia de lleida, torisme, turisme, val d'aran, d7100, tamron, nikon, nikkor, romànic, románico, romanesque, sant blai de les, capella, capilla, chapelle, vall d'aran
 

Capilla Photos